Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов: «Вільний доступ до правди – фундамент нашої спільної перемоги»

    Стан проведення інформаційних кампаній в регіоні розглянули під час апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова 17 січня.
       
        «З початком повномасштабного вторгнення дуже важливо висвітлювати, що дійсно у нас відбувається на Харківщині, особливо на деокупованих територіях. Адже ворог не просто веде проти нас війну на полі бою, а й в інформаційному просторі», – зазначив очільник області.
       
        Олег Синєгубов вкотре наголосив, що варто отримувати інформацію лише з офіційних джерел, наприклад, з ресурсів обладміністрації. Адже там інформація є правдивою та перевіреною. Він підкреслив, що інформаційні кампанії, зокрема на деокупованих територіях, проводяться для протидії пропаганді російської федерації.
       
        У звільнених населених пунктах області, які тривалий час були позбавлені доступу до об’єктивних новин, наразі розповсюджують інформаційний бюлетень «Харківщина – це Україна».
       
        Як зазначила директорка Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Харківської ОВА Ярослава Бережна, за минулий рік посилилася співпраця з міжнародними ЗМІ. Для безперебійної та безпечної роботи українських та іноземних журналістів у співпраці з Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна, ГО «Харківський громадський форум» та Харківською обласною військовою адміністрацією було створено KharkivMediaHub.
       
        «Створення KharkivMediaHub забезпечило більш ефективну роботу журналістів щодо фіксації ними військових злочинів російських окупантів, висвітлення у міжнародному медіапросторі правдивої та змістовної інформації про події війни та наслідки агресії росії. На Харківщині за цей період працювали журналісти з понад 40 країн: США, Польщі, Франції, Іспанії, Італії, Німеччини та інших», – повідомила Ярослава Бережна.
       
        Окрім цього, задля привернення уваги світової спільноти та оприлюднення злочинів російських військових в області вже випущено першу частину фотоальбому про руйнування, які зазнала Харківщина внаслідок дій окупантів, та звільнення області.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання