Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Минулого тижня обласний гуманітарний штаб відправив понад 14 тисяч проднаборів для жителів Харківщини

    За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення регіону.
       
        Впродовж минулого тижня у громади області передали 14 349 тисяч продовольчих наборів, понад 24 тисячі літрів олії, 26,4 тонни одягу та 234 кілограми дитячого харчування.
       
        Продукти харчування, олію та одяг предавали у Циркунівську, Вільхівську, Люботинську, Пісочинську, Нововодолазьку, Дергачівську та Малоданилівську громади Харківського району; Краснокутську, Валківську, Коломацьку та Золочівську громади Богодухівського району; Чугуївську, Новопокровську та Вовчанську громади Чугуївського району; Близнюківську, Лозівську та Первомайську громади Лозівського району; Куп’янську громаду; Балаклійську громаду Ізюмського району.
       
        Крім того, переселенцям, які тимчасово живуть у Лозівському коледжі мистецтв, передали по 100 матраців, подушок, ковдр, комплектів постільної білизни та 50 наборів посуду від гуманітарної місії ООН. Також надійшло 17 фур з теплим одягом, продуктами харчування та іншими речами першої необхідності.
       
        Нагадаємо, що при Харківській ОВА діє Координаційний гуманітарний штаб, з яким співпрацює понад 120 волонтерських організацій та благодійників. До Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання