Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Начальник ХОВА разом із Верховним комісаром у справах біженців ООН відвідали один із Пунктів Незламності у Харкові

    Пункт Незламності облаштовано в гуртожитку Харківської гуманітарно-педагогічної академії, де наразі мешкають переселенці. У разі тривалого відключення електроенергії тут можуть отримати необхідні послуги усі, хто живе поруч.
       
        Під час зустрічі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов обговорив із Верховним комісаром у справах біженців ООН Філіппо Гранді результати та перспективи надання гуманітарної допомоги під час повномасштабного вторгнення рф.
       
        «В області маємо вже 455 тисяч переселенців. Зокрема, у кооперації з вами забезпечили нормальні умови проживання для людей навіть за таких обставин. У нас є й інші такі гуртожитки, тож маємо постійно працювати над тим, щоб оперативно розселяти людей. Адже ворог нікуди не подівся, в області ведуться активні бойові дії», – розповів Олег Синєгубов.
       
        Філіппо Гранді наголосив, що підтримка з боку ООН продовжиться. Організація й надалі надаватиме грошову та непродовольчу допомогу громадянам, сприятиме відбудові зруйнованого житла, а також надаватиме юридичне консультування та психосоціальну підтримку.
       
        «Я відвідав ті місця, які були найбільше пошкоджені від атак російської федерації, і був дуже вражений тим, що побачив. Тисячі людей залишилися без домівок і були змушені жити в метро або інших місцях. У мене вже сформувалося краще бачення потреб. Я надзвичайно вражений стійкістю і силою українців», – поділився Філіппо Гранді.
       
        Також Верховний комісар у справах біженців ООН зазначив, що Пункти Незламності – це важлива ініціатива, бо тут люди можуть задовольнити першочергові потреби.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання