Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звернення начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА у зв’язку з Міжнародним днем пам’яті жертв Голокосту.

    Сьогодні, 27 січня, у світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року.
       
        Генеральна асамблея ООН ухвалила 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…»
       
        Жертвами Голокосту на українських землях стали більше мільйона євреїв. Українці завжди пам’ятатимуть найстрашніший злочин нацизму, згадуючи Освенцим, Варшавське гетто, Бабин Яр та інші місця упокоєння жертв Голокосту.
       
        Пройшовши через страхіття Голодомору 1932-1933 років, українці як ніхто інші розуміють біль єврейського народу. Це наш спільний біль, який щемить у серцях українців, ятрить рани нашої багатостраждальної землі, гіркими рядками повнить книгу буття Українського народу.
       
        Сьогодні українці протистоять агресору, який хоче знищити наш народ. Однак, ми вчимося на помилках минулого та кожен із нас робить усе можливе, аби трагедія Голокосту не повторилася в майбутньому. Пам’ятаймо про це і будьмо єдиними у відстоюванні ідеалів гуманізму, демократії, свободи та миру у всьому світі.
       
        З повагою,
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання