Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині ОВА та волонтери домовилися посилити співпрацю у напрямку допомоги населенню

    Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська провела зустріч із представниками Ради волонтерів Харківської області.
       
        Віта Ковальська зазначила, що Харківська ОВА від початку повномасштабного вторгнення рф активно співпрацює з потужними організаціями та фондами, такими як Червоний Хрест України, ООН, ЮНІСЕФ, а також багатьма урядами країн світу. Спільно з міжнародними партнерами постійно проводить комплекс гуманітарних заходів і надає необхідну допомогу жителям регіону.
       
        «Співпраця з волонтерськими організаціями – є важливою складовою у процесі відновлення добробуту у деокупованих громадах та населених пунктах, які найбільше постраждали від російської агресії», — наголосила Віта Ковальська.
       
        Члени волонтерських об'єднань розповіли про свою діяльність та проблеми, які виникають на гуманітарному фронті, і обговорили можливі подальші кроки взаємодії з ОВА за кількома напрямками. Серед основних – подальша допомога українським захисникам і захисницям, які протистоять окупантам на території області; допомога дітям, які постраждали від російської агресії та опинилися у складних життєвих обставинах; підтримка молоді і багатодітних сімей; комунікація з міжнародними партнерами і благодійниками задля залучення гуманітарних ресурсів і коштів.
       
        «ОВА зробить усе можливе, аби підтримати волонтерські ініціативи, які наразі є найбільш затребуваними жителями Харківської області», – підкреслила заступниця начальника Харківської обласної військової адміністрації.
       
        Для посилення діяльності гуманітарного фронту Віта Ковальська запропонувала представникам волонтерських організацій до 6 лютого підготувати конкретний план подальших дій за визначеними напрямками гуманітарної діяльності.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання