Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зі святом Великої Перемоги, рідний Богодухове!

    Подвиг воїнів-визволителів непідвладний часу, як і безмежна вдячність всім, хто відстояв наше місто, наш край, виявив нездоланну мужність та незламність духу.

    Аби вшанувати пам’ять загиблих воїнів та відзначити 68-ту річницю Великої Перемоги, в місті пройшли традиційні святкові заходи.

    Зранку біля братської могили на міському кладовищі відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам та пам’ятного знака "Танк Т-34".

    Біля Меморіалу Слави пройшов урочисто-траурний мітинг за участю ветеранів, керівництва району та міста, почесних гостей свята, представників трудових колективів, громадськості.

    З вітальним словом та найщирішими побажаннями до ветеранів Великої Вітчизняної війни. учасників бойових дій, жителів Богодухівщини звернулися керівники району та міста - голова райдержадміністрації Бєлий Володимир Миколайович, голова районної ради Тризна Дмитро Кирилович, міський голова Олексенко Наталія Іванівна Зокрема, у своїх виступах вони зазначили, що 68 років відійшли у вічність, але свято Перемоги було, є і буде найдорожчим і незабутнім для нинішніх та прийдешніх поколінь.

    З теплими словами привітань до богодухівців звернулися й гості: народний депутат України Біловол Олександр Миколайович та депутат Харківської обласної ради Усенко Олег Вікторович.

    Святковими колонами в центрі міста пройшли учні навчальних закладів.

    До Меморіалу Слави поклали траурну гірлянду й квіти.

    По закінченні мітингу в парку Перемоги за ініціативи міської ради та районної громадської організації ветеранів локальних війн «Єдність» відбулася військово-патріотична гра «Зірниця» за участю учнів навчальних закладів міста.

    Так, День Перемоги - це свято, яке щороку приходить до нас незгасною і нетьмяніючою зіркою першої величини, бо усі ми завдячуємо нашим визволителям своїм життям. Тільки у боях за Богодухів загинуло 1080 солдат і офіцерів; на нашій землі покоїться прах шести з половиною тисяч радянських воїнів з різних куточків Радянського Союзу. Майже кожна сім’я наших земляків втратила на війні батька, сина, брата. діда… І ми не маємо права забувати той величний подвиг.

    Ну а ввечері, на центральній площі міста відбулося грандіозне свято. Для малечі працювали дитячі атракціони. Відбувся святковий концерт за участю богодухівських артистів.

    А кульмінацією дійства став святковий феєрверк.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання