Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    8 березня - Міжнародний жіночий день

    Дорогі ЖІНКИ Богодухівщини!
       
        Щиро вітаю Вас зі святом весни, чарівності, краси і жіночності!
       
        Без перебільшення можна сказати, що світ існує завдяки жінкам: Ви даруєте життя й плекаєте майбутнє. Глибоко символічно, що жіноче свято припадає на початок весни, адже весна — це час, коли холоди відступають перед теплом і світлом сонця. Ви втілюєте в собі добро й красу, ніжність і чуйність.
       
        У світле свято 8 березня зичу Вам здійснення 8 важливих бажань: спокою в душі, здоров'я в тілі, радості в очах, любові в серці, легкості в ногах, приємних слів, красивих квітів в руках та найшвидшої перемоги України! І нехай ця вісімка буде постійною життєвою супутницею. Хіба не заслуговують на весняні квіти та щирі слова наші кохані дружини, які дарують нам сімейний затишок, ніжність та доброту? Наші доньки, які чекають нас вдома та обіймають своїми ніжними рученятами. Жінки-колеги та подруги, які завжди допоможуть та підтримають. І хіба може бути забагато слів любові та вдячності нашим рідним матерям, які дали нам життя та продовжили рід?
       
        Сьогодні українські жінки, у тому числі й богодухівчанки, разом з чоловіками на передовій відстоюють мир та єдність України. Вітаю Вас, жінки-бійці, жінки-волонтерки, жінки-лікарі і дякую за Ваші стійкість та мужність.
       
        Особливі слова підтримки висловлюю матерям, які, на жаль, не дочекалися своїх синів з війни. Нехай гордість за синів і доньок наповнює Ваші серця.
       
        Ми пам’ятаємо, що розуміння та щоденної чоловічої допомоги потребують наші рідні жінки, які, проявляючи безмежні любов і терпіння, виховують наших дітей, турбуються про них, вчать їх бути справжніми людьми та патріотами своєї країни.
       
        То ж у ці весняні дні хочеться побажати усім Вам, дорогі наші жінки, здоров'я, добра і миру! Щастя і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким!
       
        Зі святом весни!
       
        З повагою,
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання