Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов – про ситуацію в Харківській області станом на 10 березня

    У Харкові та області тривають роботи з відновлення електропостачання після масованого ракетного удару 9 березня.
       
        Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що наразі зі світлом уже понад 90% споживачів Харківської області. Електроенергія відсутня у мешканців Вовчанської, Золочівської та частково Дергачівської громад.
       
        «У м. Харків заживлена критична інфраструктура та частина споживачів. Відновлювальні роботи тривають. Без електроенергії залишаються – 470 тисяч споживачів у Харкові та 50 тисяч в області. Енергетики роблять усе можливе, щоб заживити усіх споживачів якнайшвидше», – наголосив очільник області.
       
        Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював зі ствольної артилерії, РСЗВ, мінометів та іншого озброєння прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.
       
        Зокрема, під ворожим вогнем перебували Вовчанськ, Козача Лопань, Дворічна, Стрілеча, Западне, Лиман та інші населені пункти. Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди. На щастя, без постраждалих.
       
        «На лінії зіткнення ворог намагається покращити своє тактичне положення, але наші захисники надійно тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та робимо все для Перемоги!», – зазначив Олег Синєгубов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання