Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розмінувати харківський екопарк допоможуть іноземні компанії

    Під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування обговорили засмічення вибухонебезпечними предметами «Фельдман Екопарку».
       
        Він розташований на території регіонального ландшафтного парку. На його теренах окупанти знищили всі лінії електропередач, загинули тварини та птахи, що жили в парку. Територія і досі засмічена вибухонебезпечними предметами. Щоб почати відновлення екопарку, необхідно проводити розмінування.
       
        «Наразі близько 20 іноземних фірм проходять процедуру отримання дозволу на розмінування територій нашої країни. Незабаром мають отримати усю необхідну документацію та долучитися до роботи з нашими піротехнічними підрозділами. Вони, зокрема, допомагатимуть у розмінуванні "Фельдман Екопарку"», – зазначив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов.
       
        Як додав секретар Комітету з питань екологічної політики та природокористування, засновник екопарку Олександр Фельдман, територію необхідно розмінувати у найкоротші терміни, оскільки люди, незважаючи на перестороги, продовжують відвідувати зелені зони.
       
        «Дуже великий лісоповал. Багато дерев впало від вибухів чи побиті снарядами. Ми допоможемо прибрати такі дерева і передамо їх лісникам», – зазначив Олександр Фельдман.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання