Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Упродовж тижня Обласний гумштаб відправив громадам майже 11 тисяч проднаборів, понад 4,5 тонни продуктів і 9 тонн одягу

    За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова обласний гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення області.
       
        З 6 по 10 березня Обласний гуманітарний штаб доправив у Дергачівську, Близнюківську, Савинську, Вільхівську, Валківську, Балаклійську, Краснокутську, Куп'янську, Пісочинську громади, а також у лікувальні заклади 10 800 продовольчих наборів.
       
        Крім цього, у Піско-Радківський, Ржавецький, Безмятеженський, Богодухівський, Комарівський психоневрологічні інтернати, а також у Богодухівський геріатричний пансіонат та Обласну клінічну психіатричну лікарню № 3 доправили 4,5 тонни продуктів харчування.
       
        Жителям Пісочинської, Нововодолазької, Коломацької громад та Краснокутської і Новопокровської селищних рад відправили 9,9 тонни одягу, підгузків та дитячого харчування.
       
        Нагадаємо, що при Харківській ОВА діє Координаційний гуманітарний штаб. До Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання