Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звернення начальника Богодухівської РВА з нагоди ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

    14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.
       
        Шановні добровольці, дозвольте висловити Вам щиру подяку за Вашу самовідданість та патріотизм. Ви – взірець мужності та любові до рідної землі. Прийдешні покоління навчатимуться на Вашому прикладі, як наше покоління виховувалося на прикладі героїзму героїв Крут та Української Повстанської Армії.
       
        Вітаю Вас – справжніх Героїв України – з Днем українського добровольця. Бажаю Вам бути завжди принциповими у своїх переконаннях та пліч-о-пліч боротися за територіальну цілісність і незалежність України. Разом з Вами ми тепер маємо змогу побудувати краще майбутнє для наших дітей, зробите все, щоб нарешті одержати перемогу над країною-окупантом.
       
        Шановні добровольці української армії, нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних друзів, надійних побратимів та посестер.
       
        Вірю, що День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців.
       
        Слава героям Богодухівщини, слава героям України та вічна слава героям, що віддали своє життя за краще майбутнє, за нашу з Вами вільну Україну.
       
        З повагою,
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання