Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов відвідав тренування добровольців однієї зі штурмових бригад «Гвардії Наступу»

    Начальник Харківської ОВА побував на полігоні, де в умовах, наближених до бойових, триває вишкіл добровольців штурмової бригади.
       
        «Наша область входить у трійку лідерів по формуванню підрозділів «Гвардії Наступу». Ми перебуваємо в місці, де проводиться навчання та тренування військовослужбовців із використанням сучасних видів озброєння. По завершенні вишколу бійці поповнять склад високооснащених підрозділів Переможців – штурмових бригад «Гвардії Наступу». Всі хлопці мотивовані і вже рвуться відвойовувати наші території, звільняти Україну від ворога», – розповів Олег Синєгубов.
       
        Як зазначив начальник Східного територіального управління Національної Гвардії України, генерал-майор Олег Сахон, у підготовці бере участь особовий склад штурмової бригади «Спартан».
       
        «Частина нашої бригади зараз виконує бойові задачі в районі Бахмуту. Інша частина разом з інструкторським складом та офіцерами відділень після повернення до місць постійної дислокації проводить активну підготовку нових сформованих підрозділів. Програма тренувань розпочалася з лютого, це досить серйозний вишкіл майбутнього бійця штурмової бригади. Кожному бійцю відведена непересічна роль у виконанні завдання, поставленого Президентом України – відбити агресію ворога та звільнити нашу землю», – наголосив генерал-майор Олег Сахон.
       
        Військовослужбовець із позивним «Бізон» став на захист Батьківщини на початку повномасштабного вторгнення рф – 26 лютого. До військової служби чоловік був актором кіно та професійним спортсменом. Багаторазовий чемпіон і рекордсмен України з пауерліфтингу долучився до одного з добровольчих батальйонів та разом із побратимами у складі малої групи боронив периметр Харкова від ворога. Після того, як агресора відтіснили, чоловік вступив до лав Нацгвардії по мобілізації й одразу намагався знову долучитися до бойового підрозділу.
       
        «Через засоби масової інформації дізнався про компанію «Гвардія Наступу» та набір до штурмової бригади «Спартан». Відразу зрозумів – це те, що мені потрібно! Наразі триває підготовка. Намагаємося в стислий період максимально засвоїти необхідні знання та досвід наших інструкторів. Усі хлопці розуміють – що наполегливіше ми навчатимемося, то ефективніше нищитимемо ворога», – розповів «Бізон».
       
        Нагадаємо, долучитися до лав «Гвардії наступу» можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківської області (щоденно 09.00 – 16.00):
       
        - Харків, проспект Архітектора Альошина, 11;
        - Харків, вулиця Чернишевська, 55;
        - Харків, Гімназійна набережна, 26;
        - Мерефа, вулиця Культури, 2б;
        - Богодухів, вулиця Молодіжна, 2;
        - Краснокутськ, вулиця Миру, 127;
        - Лозова, вулиця Грушевського, 2;
        - Первомайський, проспект Незалежності, 1;
        - Красноград, вулиця Більовська, 94;
        - Зміїв, вулиця Адміністративна, 16.
       
        Також можна записатися до об’єднаної штурмової бригади «Лють» через сайт, заповнивши відповідну анкету за посиланнями: інспектор «Лють» та поліцейський «Лють».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання