Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ірина Верещук з робочим візитом відвідала Харківщину

    У межах робочої поїздки в Харківську область Віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук разом із начальником ХОВА Олегом Синєгубовим відвідали один із гуртожитків Харкова, де розміщують внутрішньо переміщених людей.
       
        Віцепрем'єрка подякувала керівництву ХОВА та колективам установ Харківщини, які прийняли у свої гуртожитки вже 4 тисячі ВПО. 90% з цих людей – жителі Харківської області, які втратили житло і які приїхали звідти, де зараз обстріли.
       
        Зокрема, посадовці оглянули Пункт Незламності, що розгорнуто в гуртожитку для ВПО. Пункт оснащений усім необхідним для перебування місцевих жителів під час тривалої відсутності світла. Крім того Ірина Верещук поспілкувалася із дітьми-переселенцями та вручила подарунки.
       
        «Видно, що гуртожитки забезпечені усім необхідним для нормального життя внутрішньо переміщених осіб, у тому числі людей з інвалідністю, людей похилого віку, родин з дітьми», – зазначила Ірина Верещук.
       
        Олег Синєгубов подякував Віцепрем’єрці за увагу до потреб вимушених переселенців Харківщини, постійну допомогу та сприяння в залученні міжнародної підтримки.
       
        «Ми щиро вдячні пані Ірині Верещук за усю роботу та допомогу. Окрема подяка міжнародним партнерам, які допомагали у забезпеченні гуртожитків для переселенців побутовою технікою, речами, гуманітарною допомогою і меблями», – зазначив Олег Синєгубов.
       
        Нагадаємо, на сьогодні в Харківській області офіційно зареєструвалися 470 тисяч вимушених переселенців, з них 394 тисячі людей отримали статус ВПО після 24 лютого 2022 року. Понад 83 тисячі переселенців – це діти.
       
        Більше фото дивіться в галереї.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання