Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Заступник начальника ХОВА Євген Іванов відвідав Богодухівську громаду

    24 березня відбулася робоча зустріч заступника начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгена Іванова з начальником Богодухівської районної військової адміністрації Анатолієм Рисцовим та Богодухівським міським головою Володимиром Бєлим.
       
        В ході зустрічі перевірили роботу КНП «Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської міської ради». Євген Іванов відвідав військовослужбовців, які проходять лікування, побажав їм швидкого одужання і подякував за службу.
       
        Також ознайомилися з роботою КП «Богодухіввода» та оглянули реконструйовані приміщення і водозабір, де введені в експлуатацію мережеві сонячні електростанції, які дали можливість знизити витрати електроенергії майже на 32%.
       
        Оглянули котельну КЗ «Крисинський ліцей» Богодухівської міської ради, який було переведено на альтернативні види палива (пелети) і Комплекс по управлінню комунальними відходами в м. Богодухів (І пусковий комплекс).
       
        За підсумками зустрічі відбулася робоча нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств, старостами старостинських округів, керівниками комунальних підприємств та працівниками міської ради. Під час наради міський голова ознайомив присутніх з соціально-економічним розвитком Богодухівської міської ради за 2022 рік та січень-лютий 2023 року, були обговорені проблемні питання, які виникають в громаді та намічені шляхи їх вирішення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання