Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Фахівців Харківщини запрошують до участі в онлайн-тренінгу

    29 березня об 11:00 заплановано проведення онлайн-тренінгу «Самоорганізація ефективної роботи громади в напрямку збереження культурного спадку».
       
        «Ефективність розвитку галузей культури і туризму в громаді завжди визначається рівнем активності і позицією самої громади. Особливо важливу роль вона відіграє і в піднесенні культурно-пізнавального туризму, в значній мірі формуючи контекст, в якому відвідувачам буде представлено культурні пам’ятки. Або й сама місцева громада стає частиною туристичного продукту у випадку, коли одним із туристичних об’єктів є жива локальна культура», – розповіли організатори.
       
        Учасники отримають інформаційно-консультаційну, освітню, методичну підтримку, готовий інструментарій щодо впровадження грантових проєктів.
       
        До участі у заході запрошуються:
       
        - представники територіальних громад, органів місцевої влади, що опікуються питаннями розвитку культури і туризму;
       
        - представники індустрії гостинності;
       
        - представники закладів культури;
       
        - ФОП в галузі культури та туризму;
       
        - громадські діячі.
       
        «Зацікавлення гостей культурною спадщиною громади дає поштовх для посилення рівня життя місцевого населення. Окрім значних економічних можливостей у мешканців громади формується почуття гордості за свою локальну історію та з’являється мотивація до оберігання і збереження своїх місцевих традицій та пам’яток. Усвідомлюючи цінність власних культурних надбань, у громаді зростає також загальний рівень поваги до навколишнього простору, відбувається активізація громадського життя та посилюється почуття локальної ідентичності», – підкреслюють організатори.
       
        ВАЖЛИВО! Детальніша інформація та посилання на Zoom-трансляцію будуть надіслані додатково на email 28 березня протягом 19:00 – 20:00 після уточнення графіків подання світла.
       
        Дедлайн подання заявок: до 19:00 28 березня за посиланням google-форми.
       
        Організатори заходу: Департамент культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації, обласний комунальний заклад «Харківський організаційно-методичний центр туризму», комунальна установа культури «Донецький обласний навчально-методичний центр культури».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання