Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Хай наші діти будуть щасливі!

    Діти - наш найдорожчий скарб, що у нас є, наша радість, і наше майбутнє. Зараз ми дбаємо про їхнє сьогодення, завтра від них залежить наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і взагалі життя.

    1 червня в районному будинку культури відбулося святкування Міжнародного дня захисту дітей. Юних богодухівців вітали голова районної державної адміністрації Бєлий В.М., голова районної ради Тризна Д.К., міський голова Олексенко Н.І. Вони нагородили грамотами та подарунками гордість нашого краю - випускників, які мають особливі досягнення в навчанні, а також юних дарувань, що своїми здобутками у сфері культури і спорту прославляють рідну Богодухівщину. Подякували усім батькам та педагогам, керівникам навчальних закладів за виховання та навчання дітей, відзначивши і їх подяками.

    Долучився до теплих слів привітань і народний депутат України Біловол О.М., який зробив приємний подарунок всім богодухівським дітлахам - малечу пригощали морозивом.

    Закінчилося дійство святковим феєрверком.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання