Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Медзакладам Харківщини передали понад 12 тонн лікарських препаратів

    За сприяння начальника ХОВА Олега Синєгубова американська благодійна організація Direct Relief та фонд Євгена Пивоварова передали медзакладам регіону вантаж із ліками на 72,3 мільйона гривень.
       
        «Дякую нашим закордонним партнерам та Євгену Пивоварову за надважливу й своєчасну допомогу. Ці препарати безкоштовно за лікарськими рецептами зможуть отримати всі без винятку пацієнти медичних закладів Харківської області. Дав доручення Департаменту охорони здоров'я ХОВА проінспектувати та відзвітувати про відповідний розподіл ліків та їх подальше доцільне використання», – зазначив Олег Синєгубов.
       
        Всього від американської організації Direct Relief до нашого регіону надійшло 29 палетів медикаментів загальною вагою майже 12,4 тонни – це 58 найменувань, серед яких гіпотонічно/гіпертонічні, психотропні, нефрологічні, гормональні, протизапальні, антигістамінні, антидіабетичні, судиннозвужуючі, противірусні, знеболювальні препарати, а також розхідні матеріали, розчини електролітів, препарати для профілактики відторгнення трансплантованих органів тощо.
       
        Усі отримані від благодійної організації лікарські препарати надійдуть до міських та обласних закладів охорони здоров'я і будуть передані пацієнтам як на первинній ланці, так і на рівні лікарень, у відповідності до розподілу.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання