Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч голови Богодухівської районної державної адміністрації Бєлого Володимира Миколайовича з ветеранами державної служби

    Державна служба - це поклик долі, адже це нелегка праця, яка потребує справжньої самовідданості та бажання служити людям. Державні службовці відстоюють інтереси держави та надають послуги населенню - а це почесна праця, якою варто пишатися.

    Сьогодні багато чисельна когорта державних службовців району налічує близько 300 працівників, 79 ветеранів.

    Тож напередодні професійного свята - Дня державної служби, голова районної державної адміністрації Бєлий В.М. провів зустріч з ветеранами-держслужбовцями, за плечима яких десятки років державної служби. Серед запрошених колишні працівники районної державної адміністрації: Філіпов Микола Дмитрович, який в свій час працював першим заступником голови райдержадміністрації, Сакун Валентина Семенівна, заступником начальника управління агропромислового розвитку, Таран Катерина Іванівна, заступником голови-керівником апарату райдержадміністрації, Коваленко Олександр Павлович, головним спеціалістом з питань власності управління економіки та власності, Шкарлат Людмила Олексіївна, заступником начальника відділу освіти, Чуйко Лариса Пилипівна, заступником начальника управління праці та соціального захисту населення.

    В ході теплої зустрічі голова райдержадміністрації поділився планами на майбутнє та висловив своє бачення розвитку Богодухівщини. Привітав ветеранів з професійним святом та побажав світлих життєвих обріїв, добра, щастя та здоров’я.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання