Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сільськогосподарські підприємства Харківщини активно залучають працівників на сезонні роботи

    Сьогодні в ході обласного семінару-наради з завершення підготовки та проведення збирання ранніх зернових культур врожаю 2013 року голова ХОДА Михайло Добкін та учасники семінару відвідали ДП «Білий колодязь» Вовчанського району.

    Учасники семінару оглянули елеватор, який багато років поспіль посідає провідні позиції на українському ринку зерна як заготівельне підприємство, яке надає послуги власникам сільськогосподарської продукції щодо приймання, обробки, зберігання зерна та технічних культур. Елеватор на сьогоднішній день повністю готовий до роботи при завданні заготовити 110 тисяч тонн зерна. За словами директора ДП «Білий колодязь» Олександра Уханьова, підприємство з поставленим завданням впорається, враховуючи наявність необхідних площ, а також ефективну роботу з персоналом. На підприємстві круглий рік працює 92 співробітника, але у зв'язку з хорошим урожаєм додатково залучатимуться співробітники на сезонну роботу.

    «Враховуючи те, що цього року визрів прекрасний урожай на нашій землі, я думаю, що своїми силами ми навряд чи впораємося, оскільки підприємство буде працювати в 3 зміни. Тому доведеться залучати робітників на сезонні роботи. Така форма роботи для нас не нова, ми щороку залучаємо на сезонні роботи від 20 до 40 осіб, це студенти профільних вузів, училищ, технікумів або вже випускники цих закладів. Вони працюють так само, як і інші штатні співробітники, офіційно оформляються і отримують таку ж зарплату», – сказав Олександр Уханьов.

    Також він додав, що сезонні роботи тривають від 3 до 6 місяців і заробітна плата співробітників складає від 2 до 5-6 тисяч гривень залежно від виду робіт, які вони виконують. Таким чином сільгосппідприємства підходять до виконання соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення фахівців першим робочим місцем.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання