Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У НТУ «Харківський політехнічний інститут» відсвяткували випуск магістрів

    В Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбулося свято випуску магістрів 2013 року. У заході брали участь заступник голови ХОДА Євген Савін, народний депутат України Валерій Писаренко, ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Леонід Товажнянський, магістри, випускники та студенти інших факультетів.

    Євген Савін привітав магістрів з урочистим випуском від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна і побажав всім кар'єрного росту та професійних успіхів.

    «У вас сьогодні дуже важливий, дуже серйозний, по-справжньому відповідальний крок - крок у доросле життя. Ви отримали одні з найкращих знань не тільки в країні, але і в Європі. Фахівці цього ВНЗ працюють у всіх галузях народного господарства і всі зарекомендували себе висококваліфікованими професіоналами. Успіхів вам у житті, і пам'ятайте - за вами майбутнє нашої країни!» - сказав заступник голови ХОДА.

    Також Євген Савін підкреслив, що освіта, отримана в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут», є однією з кращих в світі, і він дуже радий, що молоді фахівці відповідно до реалізації соціальних ініціатив Президента України отримали перші робочі місця.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання