Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Центри надання адміністративних послуг надаватимуть міграційні та реєстраційні послуги

    Про це сьогодні під час брифінгу за підсумками відвідування Єдиного дозвільного центру повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, розширення переліку послуг, що надаються в центрах, дозволить людям всі необхідні питання вирішувати в одному місці.

     «З 1 жовтня в Харкові і області будуть створені центри надання адміністративних послуг, де крім тих послуг, які вже надаються, працюватиме реєстраційна система, міграційна служба та реєстрація підприємців - фізичних осіб. Буде створено великий центр у Харкові, на Салтівському житловому масиві, продовжить працювати цей центр, і через районні та міські центри ми будемо надавати такі послуги. Тобто, людина, неважливо які у неї є проблеми - зареєструвати землю, гараж, квартиру, що-небудь приватизувати, відкрити бізнес - вона буде приходити в одну будівлю», - сказав голова області.

    За його словами, відповідно до завдань Президента України центри надання адміністративних послуг будуть відкриті у всіх районах області та міста. Крім того, у всьому регіоні буде використовуватися схема роботи з Укрпоштою, яка зараз діє в Зміївському районі.

     «Всі поштові відділення, які знаходяться в сільській місцевості, будуть приймати документи у людей на надання адміністративних послуг, своїми силами передавати їх до районних або міських центрів надання адміністративних послуг, там їх оброблятимуть, а потім повертатимуть людям відповіді, дозволи або необхідні довідки. Ми такий центр вже відкрили у Змієві, ряд поштових відділень Зміївського району вибудовують роботу з цим центром. До 1 жовтня в кожному районі області та кожному районі міста буде відкрита повна мережа завдяки пошті - це понад 680 відділень зв'язку, які будуть працювати разом з місцевою владою для надання адміністративних послуг», - підкреслив Михайло Добкін.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання