Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Єдиному дозвільному центрі міста Харкова зведена до нуля корупційна складова

    Як заявив сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін після відвідування Єдиного дозвільного центру міста Харкова, завдяки ретельно налагодженій роботі Центру практично зведена до нуля корупційна складова при відкритті бізнесу. Таким чином на Харківщині успішно реалізуються завдання щодо оптимізації умов ведення бізнесу в Україні, поставлені Президентом України Віктором Януковичем.

     «На сьогоднішній момент людина, яка відкриває бізнес, не потрапляє в ситуацію, коли на неї дивляться очима хижака - якщо людина відкриває бізнес, значить, у неї є гроші і з неї можна щось отримати. У цьому центрі працюють люди, які жодного відношення до ухвалення рішення щодо того чи іншого документу не мають. Вони виконують технічну роботу. А значить, повністю зведена до нуля корупційна складова, людина відстежує процес проходження документів і стежить за тим, щоб вчасно була дана відповідь. Якою вона буде - адміністратор або державний реєстратор на це не впливають», - підкреслив голова області.

    За його словами, жорсткий контроль якості і термінів надання відповідей дозволив досягти виключення будь-яких зловживань з роботи Центру. Про це говорить кількість людей, які щодня звертаються туди.

    «Виходячи з того, що є система контролю за якістю відповідей, за термінами, коли надано відповіді, виходячи з того, що сьогодні практично немає скарг на роботу держреєстраторів, які приймають і видають документи, що, незважаючи на не зовсім сприятливі економічні умови в країні і в Європі, кількість звернень до цього центру збільшується навіть у порівнянні з минулим рекордним роком, я вважаю, що ця система працює», - сказав Михайло Добкін.


    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання