Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проблем немає, коли не працюють

    Про це 2 липня в ході проведення «Днів віддаленого села» під час зустрічі з територіальною громадою Степнянської сільської ради зазначив голова районної державної адміністрації В.М.Бєлий.

    Розпочався діалог з громадою з доповіді сільського голови В.Д.Огер про зроблене у 2013 році. Цього року, як повідомила Валентина Дмитрівна, було зроблено косметичний ремонт пам’ятника загиблим воїнам. Сільська рада заключила договір з райавтодором по ремонту дороги по вулиці Чапаєва в селі Степне. Проводиться робота по освітленню вулиці Шевченка: виготовлено проектну документацію, облаштовано шафу обліку. Хоч поки що залишаються деякі проблеми в остаточному вирішенні цього питання. Саме вони й були винесені на обговорення з головою райдержадміністрації.

    Сільський голова відзначила і як досягнення результат футбольної команди села - третій рік поспіль степняни перемагають у турнірі, що проводиться у Вінницьких Іванах на День села.

    Також в селі встановлено дитячий майданчик, створено обслуговуючий кооператив по газифікації села.

    Газифікація - актуальне питання для Степного. Тож на зустрічі обговорили деякі моменти, що стосуються перспектив підключення до газопроводу. Було озвучено і питання щодо роботи «Богодухівсількомсервіс» та проблем з напругою в електромережі.

    Взагалі ж, спілкування було легким і невимушеним. В.М.Бєлий на останок зазначив, що зустрічі з громадою будуть продовжуватися і надалі. Адже проблем не буває тільки тоді, коли не працюють.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання