Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині триває обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування

    Сьогодні в Новопокровській селищній раді Чугуївського району Харківської області відбулося обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, яка була ініційована Президентом України Віктором Януковичем. У заході взяли участь мешканці селища, голова Новопокровської селищної ради Володимир Подколзін та представники депутатського корпусу селищної ради.

    У ході обговорення голова Новопокровської селищної ради розповів про Концепцію реформування, з якою метою вона проводиться, про її завдання та очікувані результати.

    "Перше, що включено в цю Концепцію - це проблеми, які потрібно вирішувати. Тобто ті проблеми, які підвели керівництво країни до необхідності проведення цієї реформи. Друге - визначено мету проведення реформи, запропоновані шляхи і способи досягнення цих цілей. Також Концепція передбачає два етапи реформи. Найголовніше і найважлиіше питання в реформі - це фінансування заходів щодо реалізації даної Концепції", - сказав Володимир Подколзін.

    Також він додав, що за підсумками зустрічі будуть сформовані пропозиції щодо внесення змін до Концепції реформування місцевого самоврядування та передані до органів державної влади.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання