Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На виконання Плану заходів щодо організаційного забезпечення обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування в Україні в частині проведення роз’яснювальної роботи серед населення з питання земельної реформи було створено робочу групу

    Про це 17 липня в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації проінформував начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Адаменко М.Г.

    Зокрема, Михайло Григорович зазначив, що до складу робочої групи ввійшли представники райдержадміністрації, управління агропромислового розвитку, фінансового управління, голова постійної депутатської комісії з агропромислового комплексу, земельних відносин та екології районної ради, голова Асоціації фермерів, керівники підприємств.

    Згідно розробленого графіка було проведено зустрічі з працівниками підприємств, установ, організацій та населенням району, на яких розглядалися питання щодо важливості проведення земельної реформи, її впровадження та створення прозорого ринку земель сільськогосподарського призначення. За період діяльності робочої групи проведено 40 зустрічей.

    Як повідомив начальник управління, з керівниками фермерських господарств та органів місцевого самоврядування району відпрацьоване питання щодо створення на території району сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (агротехнічних центрів).

    В лютому поточного року відбулися збори районної Асоціації фермерів з питання щодо створення обслуговуючого кооперативу, за результатами яких сформована ініціативна група та підписано протокол про наміри.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання