Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З метою виконання Плану заходів щодо обговорення та роз’яснення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування в частині проведення роз’яснювальної роботи серед населення з питань медичної реформи, в районі проведено ряд заходів

    Про це 17 липня в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації зазначила заступник головного лікаря Грищенко Я.А.

    Як повідомила Яна Анатоліївна, на виконання завдань та доручень Президента України Віктора Януковича в районі проводиться подальше реформування медичної галузі, а саме: створення "Центру первинної медико-санітарної допомоги у Богодухівському районі", як юридичної особи та відокремлення його від КУОЗ Богодухівська ЦРЛ у встановленому порядку.

    Серед населення та медичних працівників району проведена роз’яснювальна робота з поясненням, що метою створення Центру є реалізація державної політики у сфері охорони здоров'я, що передбачає проведення на території району заходів, спрямованих на: забезпечення населення доступною, своєчасною, якісною та ефективною первинною медико-санітарною допомогою, забезпечення керованості та безперервності медичної допомоги; покращення демографічних показників району. З цього приводу були проведені оперативні наради у головного лікаря району, семінар-нарада з медичними працівниками закладів охорони здоров'я та бесіди з населенням.

    У I півріччі 2014 року планується закупівля 1 машини санітарного транспорту за кошти місцевого бюджету та організація екстреної (швидкої) допомогти на базі приймального відділення КУОЗ Богодухівська ЦРЛ.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання