Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Голова районної державної адміністрації Бєлий В.М. привітав з 100-річчям з дня заснування трудовий колектив обласного тубсанаторію "Ріпки"

    22 липня голова районної державної адміністрації Бєлий В.М. відвідав обласний тубсанаторій "Ріпки". В ході поїздки Володимир Миколайович ознайомився з роботою тубсанаторію та взяв участь в урочистих зборах з нагоди 100-річчя з дня заснування цього комунального закладу.  

    "Заснований ще в 1913 році цей медичний заклад, маючи свої глибокі історичні корені, й надалі продовжує залишатись тим острівком надії для багатьох мешканців нашої області. Адже за 100 років свого існування через цей медичний заклад пройшли десятки тисяч пацієнтів, хворих на туберкульоз", - зазначив очільник району.

    В урочистій обстановці Володимир Миколайович за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди ювілею цього закладу нагородив почесною грамотою райдержадміністрації та районної ради головного лікаря тубсанаторію Назаренка М.М. Подякував колективу за добросовісне виконання своїх обов’язків та високий рівень професійної майстерності.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання