Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Завдяки релігійному вихованню у дітей формуються чіткі життєві принципи

    Про це сьогодні на зустрічі з керівниками релігійних організацій Харківської області розповів голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Він підкреслив, що в рік 1025-річчя Хрещення Київської Русі, яке відзначається в Україні за завданням Президента Віктора Януковича, на Харківщині приділяється серйозна увага духовному розвитку дітей.

    "Сьогодні ми говоримо про величезне значення релігії в житті нашого суспільства для виховання духовності. І сьогодні, коли йде становлення України політичної, ми повинні правильно ростити і виховувати наших дітей. Відповідальність за духовне виховання і за моральний стан нашого суспільства багато в чому лежить на релігії. Саме завдяки релігійному вихованню наші діти ростуть, пам'ятаючи про свою віру, у них формуються чіткі життєві принципи", – зазначив Михайло Добкін.

    Голова ХОДА також закликав релігійні організації Харківщини до співпраці в цьому питанні. Він підкреслив, що, об'єднавши зусилля влади та церкви, можна досягти дуже значущих успіхів.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання