Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робота районної державної адміністрації протягом I півріччя поточного року була спрямована на виконання завдань щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України

    Про це в ході спільного засідання колегії районної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу району 24 липня наголосив заступник голови райдержадміністрації Юрченко О.В.

    Підводячи підсумки соціально-економічного розвитку району за I півріччя поточного року Олексій Вікторович зазначив, що промислові підприємства району наростили обсяги реалізації продукції, сільгосппідприємства розпочали проведення комплексу робіт по збиранню ранніх зернових культур, підприємства житлово-комунального господарства проводять роботу щодо підготовки до опалювального періоду 2013-2014 років. У соціально-гуманітарній інфраструктурі забезпечене стале функціонування.

    «Разом з тим є ряд проблемних питань, над вирішенням яких ми працюємо і до кінця року сподіваємося зменшити їх кількість. Зокрема, назважаючи на збільшення надходжень податків і зборів до бюджету району, загальна незабезпеченість до кінця року складає 14,4 млн. грн. Зросла заборгованість до Пенсійного фонду України, спостерігається погіршення окремих показників у сфері матеріального виробництва»,- зауважив Олексій Вікторович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання