Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З метою надання правової допомоги громадянам віддалених населених пунктів району при районному управлінні юстиції створений виїзний консультативний пункт

    Про це наголосив в ході спільного засідання колегії райдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу району 24 липня начальник районного управління юстиції Бородавка А.І.

    "У I півріччі поточного року здійснено два виїзди в населені пункти для надання безоплатної правової допомоги: у с.Дмитрівка та с.Губарівка. Під час прийому 18 мешканцям цих населених пунктів було надано роз’яснення з правових питань",- зазначив Анатолій Іванович.

    Також Анатолій Іванович проінформував проте, що з метою створення належних умов для набуття громадянами знань про свої права, свободи і обов'язки, значне місце в Національній програмі правової освіти населення відведено проведенню правоосвітніх заходів. Так, в I півріччі поточного року районним управлінням юстиції проведено 20 різноманітних заходів, якими охоплено 874 чоловіка, з них 8 – проведено в навчальних закладах, в яких взяли участь 589 учнів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання