Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перемога в обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє» двох проектів територіальної громади м. Богодухова - це можливість мешканцям відчути себе справжніми господарями на свої територіях

    Про це 6 серпня в ході відкриття реконструйованого пам’ятного знака жертвам Чорнобильської катастрофи «Чорнобильські дзвони» зазначила перший заступник голови Харківської обласної ради Олешко О.П.

    На урочисте відкриття пам’ятного знака, переможцями якого було визнано районну організацію «Союз Чорнобиль Богодухівщини», зібралася численна когорта чорнобильців та їх сімей. Слід зазначити, що ця громадська організація є однією з найактивніших на Богодухівщині. Тому перемога в обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє» і визнання їх проекту як одного з найкращих в області, стала для її членів послідовним наслідком їх діяльності та активної роботи.

    Вітаючи переможців міні-проектів голова районної державної адміністрації Бєлий В.М. голова районної ради Тризна Д.К. та міський голова Олексенко Н.І. подякували обласному керівництву за постійну підтримку в усіх добрих починаннях і запевнили, що і надалі мешканці територіальної громади району будуть активно брати участь у різноманітних проектах і конкурсах.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання