Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У цьому році керівництвом області розглянуто майже 3 тисячі заяв від мешканців регіону

    Про це повідомив заступник голови Харківської ОДА Ігор Шурма під час програми «Час влади» на ХОД ТРК. Також він зазначив, що голова Харківської ОДА та його заступники постійно проводять прийом громадян як в громадській приймальні Харківської обласної державної адміністрації, так і в районах області.

    За словами заступника голови ХОДА, цій темі велику увагу приділяє Президент України Віктор Янукович, і вона є актуальною, надзвичайно важливою як для влади, так і для людей, які від влади очікують прямих результатів. Всі дії, які спрямовані на вирішення питань, регламентуються законом. На Харківщині цьому питанню приділяють особливу увагу.

    «Всі заяви розглянуті. Це 3 тисячі звернень, з них 1100 надійшло на особистих прийомах, 1900 заяв - письмово. З 1900 заяв майже 1000 це заяви, які надійшли від людей, які зверталися в Адміністрацію Президента і до Кабінету Міністрів», - повідомив Ігор Шурма.

    Також віце-губернатор зазначив, що всі заяви треба розділити на 3 категорії: прохання і клопотання, скарги, пропозиції.

    «З 3 тисяч заяв, які надійшли, всього піввідсотка - пропозиції. Це люди, які хочуть підказати владі, що треба зробити для вирішення проблеми. 2,5% - це практично 50 заяв - скарги. Решта заяв це прохання і клопотання, їх можна розділити на декілька сегментів. Найбільший блок питань стосується житлово-комунального сектору, 20% - питання соціального змісту, майже 18% - питання, що стосуються охорони здоров`я», - зазначив Ігор Шурма.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання