Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В основі політики виконавчої влади – захист життєвих інтересів кожної людини

    Зауважила 3 вересня під час зустрічі з мешканцями Павлівської територіальної громади в рамках «Дня віддаленого села» перший заступник голови районної державної адміністрації О.В.Сизоненко.

    «Звіт голови сільської ради говорить про те, що громаді є над чим працювати», - акцентувала Оксана Володимирівна.

    Безумовно, влада у міру своїх можливостей може допомогти у вирішенні проблемних питань (санітарний стан річки Мерло, внесення коштів на будівництво Павлівського сільського клубу до Програми соціально-економічного розвитку), але основні питання, з якими не раз зверталися жителі громади до сільського голови, повинен вирішувати він особисто.

    Досить часто надходять звернення від мешканців населених пунктів ради щодо відсутності освітлення вулиць, незадовільного стану доріг, відновлення роботи телефону, про відведення земельних ділянок для ведення особистих селянських господарств.

    У кінці зустрічі з усіма присутніми була обговорена Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

    Оксана Володимирівна зупинилась на реформуванні в галузі освіти та медицини, познайомила з функціями Адміністративного центру, який буде займатися виконанням будь-якої адміністративної послуги.

    «Реформи не потрібно боятися, її потрібно сприймати як звичайний соціальний процес», - акцентувала перший заступник.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання