Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Міжнародний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» - це можливість відкритої дискусії та налагодження нових ділових контактів

    Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін від імені жителів регіону привітав усіх учасників V Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» і побажав усім плідної роботи.

    «Я переконаний, що живе спілкування, відкритий діалог, пошук свого правильного місця розташування по бізнес-координатам на території Харківської області та України - все це реально тільки лише тоді, коли є можливість відкритої дискусії серед людей, які звикли ухвалювати рішення самостійно», - зазначив Михайло Добкін.

    Голова ХОДА також подякував присутньому на Форумі професору Лєшеку Бальцеровичу за те, що він зміг знайти час у своєму щільному графіку і приїхати до Харкова.

    «Професор Бальцерович це людина, яка є автором багатьох успішних реформ у республіці Польща, я дуже вдячний йому за те, що він знайшов час відвідати Харків. Я думаю, що ми всі отримаємо багато цікавої інформації, і у нас відбудуться цікаві дискусії» , - сказав Михайло Добкін.

    Форум проводиться на виконання доручення Президента України щодо забезпечення реалізації інвестиційно-інноваційної політики.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання