Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    За останні роки матеріально-технічна база спортивних установ Харківської області суттєво покращилась

    Одним з пріоритетних напрямків реалізації соціальних ініціатив Президента України є розвиток дитячо-юнацького спорту, популяризація здорового способу життя і всебічний розвиток кожної дитини. Це зазначив в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.

    «Доводиться констатувати, що не найкращим чином ми, а до нас – наші попередники звертали увагу на цю сферу. У ній задіяна досить велика кількість дітей, і ініціативи Президента якраз направлені на вирішення цих питань», – підкреслив він.

    Євген Савін повідомив, що було проведено ревізію всіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл, перевірена матеріально-технічна база, тренерсько-викладацький склад і намічений шлях рішення. За його словами, в першу чергу страждає матеріально-технічна база, багато дитячо-юнацьких спортивних шкіл просто не володіють нею. Друге – це тренерський та викладацький склад, третє – рівень програми, четверте – те, що дитячо-юнацькі спортивні школи мають різну юридичну приналежність, і це ускладнює контроль над процесом.

    «Ми бачимо всі шляхи вирішення цих питань, і на сьогодні вже зроблені деякі кроки. Звичайно, починаємо з матеріально-технічної бази. Ми розуміємо, що діти повинні займатися на сучасному обладнанні і в сучасних залах, інакше ми ніколи не досягнемо успіху. Це реальний спосіб дати можливість в регіонах професійно займатися яким-небудь видом спорту, робити відбір для шкіл вищого рівня і готувати чемпіонів для України», – заявив Євген Савін.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання