Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В селищі Орілька Лозівського району відкрито універсальний спортивний майданчик зі штучним покриттям

    Для виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України», популяризації здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в селищі Орілька Лозівського району відкрито універсальний спортивний майданчик зі штучним покриттям. В церемонії відкриття взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, голова Лозівської райдержадміністрації Богдан Рева, мешканці селища.

    Євген Савін привітав усіх присутніх на відкритті майданчика від імені голови ХОДА Михайла Добкіна і передав подарунок - футбольні м'ячі від губернатора.

    Заступник голови ХОДА зазначив, що в області триває робота з відкриття майданчиків з синтетичним покриттям. Протягом цієї роботи за три роки по Харківській області відкрито більше 60 таких майданчиків.

    «Дуже приємно, що у вашому населеному пункті відкрилася така площадка. Розвиток фізичної культури, спорту, розвиток масового спорту, створення можливості отримувати нормальну якісну освіту є пріоритетами для ХОДА. Тому, діти, заняття спортом допоможуть вам у подальшому житті долати труднощі, досягати успіху, ставити собі високі завдання. Життя після школи переходить у більш серйозну і жорстку фазу, доведеться боротися за своє місце в цьому житті, так що займайтеся спортом», - зазначив Євген Савін

    Спортивний майданчик розміром 42х22м розташований біля Орільського аграрно-технологічного ліцею. Максимальне навантаження для заняття фізичною культурою та проведення навчально-тренувального процесу складає 24 чол./год. Майданчик побудовано за кошти державного бюджету, бюджету селищної ради та позабюджетні кошти.

    Відкриття майданчика дає можливість створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом місцевого населення, а також для якісної підготовки і навчально-тренувального процесу спортсменів районної ДЮСШ «Спартанець».

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання