Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З 1 жовтня працівникам екстреної медичної служби буде підвищена заробітна плата

    Про це в ефірі передачі Харківського обласного радіо «Від влади до громади» повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. Після вступу в силу закону про екстрену медичну допомогу в регіоні відбулась серйозна реорганізація роботи «швидкої допомоги». За словами губернатора, в Харківській області впоралися з поставленим завданням. На сьогоднішній день час доїзду «швидкої допомоги» відповідає затвердженим для бригад екстреної медичної допомоги нормативам, покращилося матеріально-технічне забезпечення самих бригад.

    «Реалізуючи в регіоні завдання Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання, з 1 жовтня поетапно буде проходити підвищення заробітної плати медикам, які працюють в екстреній медичній допомозі. Ми зі свого боку поставили для себе завдання підвищити заробітну плату водіям машин «швидкої». По-перше, я вважаю, що всередині машини знаходиться одна команда, і швидкість доїзду залежить багато в чому від водія. Також часто буває, що коли необхідна фізична допомога, водій надає її медикам, тому що складно винести хворого на ношах взимку в разі снігопаду або коли в бригаді лише жінки. Необхідно проявляти особливі вміння, старання, щоб безпечно доставити лікарів на місце виклику, а якщо знадобиться, то і хворого в одну з найближчих лікарень. Непроста ця робота, специфічна, і для нас дуже важливо, щоб люди, які працюють водіями, не відчували, що по відношенню до них вчинили несправедливо, піднявши заробітну плату медикам і залишивши їх зарплату на колишньому рівні», – повідомив Михайло Добкін.

    Також він зазначив, що для того, щоб бригади екстреної медичної допомоги були екіпіровані і готові до будь-яких погодних умов, на покупку одягу будуть залучати позабюджетні кошти.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання