Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Реалізація в регіоні завдання Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання є головним завданням районної влади

    Про це 17 вересня під час зустрічі з мешканцями с.Коротке Вінницько-Іванівської сільської ради у ході проведення «Дня віддаленого села» наголосив голова районної державної адміністрації В.М.Бєлий.

    Вінницько-Іванівський сільський голова Соловей О.М. прозвітувала перед громадою щодо роботи із зверненнями громадян.

    Зазначила, що громадяни звертаються переважно з питань земельних відносин, транспорту та зв’язку, соціального захисту, а також за допомогою в оформленні дотацій на велику рогату худобу, завезення скрапленого газу, збору твердих побутових відходів та інше.

    Наголосила, що всі проблемні питання вирішення яких входить до повноважень сільської ради намагаємося вирішити позитивно.

    Після закінчення доповіді сільського голови громадяни звернулися до голови районної державної адміністрації В.М.Бєлого зі своїми проблемними питаннями, а саме їх турбувало питання надання автобусу більшої місткості, покращення роботи телефонного зв’язку, покращення роботи реєстраційної служби, оформлення дозвільних документів на земельну ділянку та інші. З деяких питань були надані роз’яснення вирішення інших взято контроль.

    По закінченні зустрічі голова районної державної адміністрації проінформував присутніх громадян щодо проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, а саме, які завдання даної реформи та, що їм очікувати від її впровадження.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання