Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ситуація з можливим проникненням збудника африканської чуми свиней в області повністю контрольована

    Сьогодні під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Юрія Сапронова відбулася нарада, на якій обговорювалося питання припинення пропуску транспортних засобів через державний кордон у місцевих пунктах пропуску, розташованих у Харківській області, у зв'язку зі складною ситуацією, яка склалася на території Росії відносно збудника африканської чуми свиней.

    Як зазначив Юрій Сапронов, в області проведена велика робота з підготовки до можливого проникнення на територію збудника африканської чуми свиней.

    «Ситуація в області контрольована. Упевнений, рішення про припинення пропуску транспортних засобів через місцеві пункти пропуску тимчасове. Через тиждень-півтора ми знайдемо рішення, яке дозволить відновити роботу цих пунктів пропуску в повному обсязі», - підкреслив заступник голови ХОДА.

    Юрій Сапронов акцентував увагу представників правоохоронних органів на необхідності забезпечення громадського порядку, щоб на пунктах пропуску, де тимчасово припинений пропуск транспортних засобів, не виникали конфлікти або провокації. Державтоінспекції рекомендовано організувати роботу з направлення транспортних засобів на працюючі пункти пропуску.

    Довідка. Відповідно до протокольного доручення за підсумками засідання Кабінету Міністрів від 11 вересня 2013 року о 20.00 25 вересня до особливого розпорядження повинні бути закриті місцеві пункти пропуску «Олександрівка» (Золочівський район), «Бударки» (Вовчанський район), «Журавлівка» (Дергачівський район), «Стрілеча» (Харківський район). Транспортні засоби, які будуть намагатися перетнути кордон у місцевих пунктах пропуску, будуть направляти в найближчі пункти пропуску через державний кордон. Зокрема, міжнародні пункти пропуску «Гоптівка» (Дергачесвкій район) та «Плетіневка» (Вовчанський район), а також міждержавні пункти пропуску «Піски» (Дворічанський район) та «Чугунівка» (Великобурлуцький район).

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Березень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    26272829123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання