Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День дошкілля на Богодухівщині

    На сьогодні одним із основних напрямків державної політики в галузі «Освіта» визначено модернізацію системи дошкільної освіти, в основу якої покладено пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти, визначені Державною цільовою соціальною програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року, соціальними ініціативами Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти - майбутнє України».

    У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України, з метою обговорення перших результатів забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, розширення мережі дошкільних навчальних закладів сільської місцевості 27 вересня 2013 року відбулися святкові заходи, присвячені Всеукраїнському Дню дошкілля, участь в яких взяли працівники дошкільних навчальних закладів Богодухівського району, сільські та селищні голови.

    Цього дня в усіх дошкільних навчальних закладах проведені урочисті заходи, присвячені дошкіллю: виставки дитячих робіт, дні відкритих дверей, висвітлено досвід роботи кращих педагогів.

    За участю першого заступника голови Богодухівської районної державної Сизоненко О.В., Богодухівського міського голови Олексенко Н.І., заступника Богодухівського міського голови Рогинської Л.І., начальника відділу освіти Безмінової І.Г., працівників ДНЗ, ветеранів дошкільної освіти, батьків, дітей пройшли урочистості до Дня дошкілля на базі Богодухівського ДНЗ №5.

    У цей день щирі вітання та слова вдячності лунали на адресу працівників дошкільних навчальних закладів - представників однієї з найбільш соціально значущих, почесних в історії людства професій, адже їх праця споріднена з працею хлібороба і будівельника: із зернят добра і справедливості вирощують вони душу дитини, із цеглинок знань складають її розум. Своїми справами і своїм словом викладають найскладнішу на світі науку - бути людиною.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання