Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відзначення Дня ветерана – це вияв глибокої пошани до людей старшого покоління

    На виконання у регіоні соціальних ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення 1 жовтня на Богодухівщині відзначили Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.

    У центрі дитячої та юнацької творчості ветеранів війни та праці, пенсіонерів привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко Оксана Володимирівна, голова районної ради Тризна Дмитро Кирилович, міський голова Олексенко Наталія Іванівна.

    Звертаючись до присутніх, вони зазначили, що відзначення цього дня в Україні - це вияв глибокої пошани суспільства до людей старшого покоління, посилення уваги до їхніх потреб, адже саме люди старшого покоління зробили неоціненний внесок у становлення української держави, зміцнення її економічного, культурного та інтелектуального потенціалу. Їм випала доля боронити рідну землю від фашистських загарбників, відбудовувати рідне місто і села у повоєнні роки, пройти крізь лихоліття голоду, холоду, нестач. Та попри всі негаразди вони не втратили вміння любити, співчувати, передавати досвід і знання дітям і внукам.

    За активну громадську позицію, участь в суспільно-політичному житті району та з нагоди цього свята 20 представників старшого покоління були нагороджені спільними грамотами райдержадміністрації і районної та міської рад.

    Слід зазначити, що в ході заходу присутні могли отримати довідкову інформацію від працівників соціального захисту населення райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду в Богодухівському районі та районного управління юстиції.

    По закінчення для присутніх відбувся святковий концерт за участю аматорів художньої самодіяльності районного будинку культури.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Березень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    26272829123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання