Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На території району здійснюються заходи щодо забезпечення дієвої взаємодії з правоохоронними органами

    Про це в ході засідання колегії районної державної адміністрації 2 жовтня зазначив начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Шепель М.М.

    Зокрема, Микола Миколайович проінформував присутніх про роботу в цьому напрямку. Так, правоохоронними органами, місцевими органами виконавчої влади, органами виконавчої влади центрального підпорядкування, органами місцевого самоврядування було організовано та здійснено значну кількість профілактичних заходів, направлених на боротьбу із злочинністю, подальшого підвищення рівня організаційної роботи, втілення в практику нових форм і методів боротьби із злочинністю та профілактики правопорушень.

    В районі розроблена та прийнята рішенням VI сесії VI скликання районної ради від 29 квітня 2011 року №113-VI Комплексна програма профілактики правопорушень у Богодухівському районі на 2011-2015 роки. Зокрема, програмою заплановані заходи щодо формування позитивного іміджу правоохоронних органів та сприяння їх матеріально-технічному забезпеченню.

    В районі налагоджене систематичне інформування райдержадміністрації з боку РВ ГУ МВС України в Харківській області щодо стану громадського порядку, кримінальних правопорушень та подій, зареєстрованих на території району. Створена Рада протидії злочинності та корупції, засідання якої відбуваються щоквартально. Діяльність правоохоронних органів широко висвітлюється в засобах масової інформації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання