Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині відбулися урочистості, присвячені Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана

    В Харківському академічному українському драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка 1 жовтня відбулися урочистості, присвячені Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана. У них взяли участь заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, заступник голови Ради ХОО ветеранів України Володимир Гриневич, Герої Соціалістичної праці, кавалери Орденів Трудової Слави, ветерани війни та праці, «Діти війни», активісти ветеранського руху.

    «З 2004 року ми святкуємо в нашій державі День ветерана. Сьогодні це не тільки ветерани Великої Вітчизняної війни, а й ветерани локальних війн, ветерани праці, ветерани військової та державної служби. Це люди, які мають досвід, знання, але найголовніше, які мають життєву мудрість. Наші літні люди є носіями класичної культури, яка була на кордоні 19-20 століть. У той час, коли головними в житті були чесність, порядність, толерантність. Сьогодні я від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова за дорученням депутатського корпусу від усього серця вітаю всіх вас з цими прекрасними святами», – сказала Людмила Давидова.

    Вона також побажала ветеранам міцного здоров'я, щоб його вистачило для того, щоб передати свої знання, досвід і свою життєву мудрість наступним поколінням.

    За особливий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді ряд ветеранів було відзначено Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради, Організації ветеранів України.

    Від імені президії обласної ради ветеранів України Володимир Гриневич подякував керівникам і фахівцям ХОДА, депутатам обласної ради, керівникам підприємств, підприємцям за проведену роботу з поліпшення життя людей похилого віку у ході реалізації соціальних ініціатив Президента України.

    Урочистості завершилися святковим концертом.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання