Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Театр імені Т.Г. Шевченка співпрацює з районами Харківської області

    Про це в програмі «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо розповіла директор Харківського державного академічного українського драматичного театру імені Т.Г. Шевченка Маргарита Сакаян. За її словами, з метою реалізації в регіоні завдань Президента України щодо створення умов для доступу громадян до культурних послуг театр здійснює співробітництво з районами Харківської області, серед яких Чугуївський, Дергачівський, Шевченківський та Краснокутський, а також місто Люботин.

    «Ми до них їздимо, також і вони до нас приїжджають. Організовуються спільні творчі зустрічі, після яких відбувається перегляд нашої вистави. Вони відвідують наш театральний музей, і ми розповідаємо їм історію театру. В цьому плані ми дуже активно працюємо», - повідомила Маргарита Сакаян.

    Також вона додала, що не завжди матеріально-технічна база в районних центрах відповідає потребам театру.

    «Серед наших вистав є такі, що пов'язані з наявністю сучасної стаціонарної технічної апаратури - це світлова, звукова апаратура. Матеріальна база наших районних центрів не завжди відповідає потребам нашого театру. Але, все ж таки, театр не рідко виїжджає з виставами в районні центри, а також організовує колективні поїздки глядачів з районів на наші вистави», - розповіла вона.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання