Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Всі галузі господарського комплексу району працювали прогнозовано

    Про це, підводячи підсумки соціально-економічного розвитку району за 9 місяців поточного року на спільному засіданні колегії районної державної адміністрації та зборах адміністративно-господарського активу району, зазначила перший заступник голови райдержадміністрації Сизоненко О.В.

    У своєму виступі Оксана Володимирівна, зокрема, наголосила, що у промисловому комплексі спостерігається нарощення обсягів реалізації продукції, сільгосппідприємства завершують проведення комплексу робіт по збиранню врожаю 2013 року, підприємства житлово - комунального господарства завершили роботу щодо підготовки до опалювального періоду 2013-2014 років. У соціально-гуманітарній інфраструктурі забезпечене стале функціонування.

    Не змінилися і проблемні питання. Зокрема, незважаючи на збільшення надходжень податків і зборів до бюджету району, загальна незабезпеченість до кінця року складає 12,3 млн. грн. Зросла заборгованість до бюджету Пенсійного фонду України, спостерігається погіршення окремих показників у сфері матеріального виробництва.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання