Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Промисловці Харківщини підтримують позицію Президента України

    Як повідомили сьогодні генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Суботін і директор державного підприємства «Харківський машинобудівний завод «ФЕД» Олександр Жданов, основними ринками збуту продукції, яка виробляється на підприємствах, є країни колишнього СНД.

    «Основні замовники, ринки збуту продукції нашого підприємства знаходяться не в Європі, не на Заході, а на Північному Сході: у Москві, Казахстані, Таджикистані. На 1 млрд. грн. цього року реалізується продукції до Росії, 150 млн. грн. - реалізація на Казахстан. На наступний рік вже підписані контракти на 2,5 млрд. грн. і 1 млрд. 300 млн. грн. з Російською Федерацією, на 200 млн. грн. з Казахстаном. Звичайно ж, це основні замовники нашого підприємства. Це наше майбутнє, яке ми не маємо права втратити», - сказав генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Суботін.

    Також він додав, що колектив «Турбоатому», однозначно, підтримує позицію Президента України та Кабінету Міністрів України.

    Як підкреслив директор державного підприємства «Харківський машинобудівний завод «ФЕД» Олександр Жданов, сьогодні перед Україною стоїть нове серйозне випробування, а саме, ухвалення правильного рішення.
    «Нас вже життя навчило, як себе поводити. Я сьогодні ще більше став поважати Президента і його команду за те, що ухвалили таке рішення, яке, я думаю, підтримають усі. Питаннями євроінтеграції ми зайнялися давно, ми працюємо з багатьма підприємствами і фірмами. Але ми зрозуміли одну річ: для того, щоб нам вступати в Європейський союз, ми повинні бути, перш за все, конкурентоспроможними. Ми до цього йдемо, прагнемо, готуємося, але сьогодні ми дійсно не готові. Сьогодні будь-які підприємства у світі здатні виробляти будь-яку кількість продукції. Вся проблема в її реалізації. Тому сьогодні Україна потрібна всім як потужний ринок збуту, який вирішив би їх проблеми», - сказав Олександр Жданов.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання