Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Першочерговим та пріоритетним завданням молодіжної політики в районі - є пропаганда та формування здорового способу життя

    Серед першочергових завдань молодіжної політики в районі пріоритетним питанням є пропаганда та формування здорового способу життя, профілактика негативних явищ в молодіжному середовищі: наркоманії, ВІЛ- інфекції СНІДу, захворювань, що передаються статевим шляхом. Тому даному питанню приділяється значна увага. Так, у навчальних закладах району проведені бесіди, анкетування, прочитані лекції спеціалістами центру практичної психологічної і соціальної роботи відділу освіти районної державної адміністрації, служби у справах дітей районної державної адміністрації, сектора молоді та спорту районної державної адміністрації, лікарями КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня з питань створення сім’ї, запобігання вживання алкоголю, наркотичних речовин, тютюнопаління, ВІЛ – інфекції СНІДу.

    А 29 листопада в районному будинку культури з нагоди Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом відбулася акція «ХХІ сторіччя без наркотиків та СНІДУ, за здоровий спосіб життя», в якій взяли участь агітбригади навчальних закладів району.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання