Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Афіші заходів, присвячених 200-річчю з дня народження Т. Шевченка, будуть розміщені у навчальних закладах Харківщини

    Про це в ході робочої наради з директорами обласних комунальних підприємств розповів заступник губернатора Харківської ОДА Євген Савін.

    Під час наради обговорили питання реалізації в регіоні завдань Президента України щодо належної підготовки до святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, план проведення різних культурних і просвітницьких заходів. За словами віце-губернатора, в області робота з підготовки до ювілею з дня народження Тараса Шевченка почалася ще в 2012-му році. Згідно з розпорядженням голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, в регіоні заплановано проведення різних культурних заходів.

    «Сьогодні ми зібралися для того, щоб підбити проміжні підсумки підготовки області до урочистостей і визначити наші плани на майбутнє. На початку нашої наради хотілося б відзначити, що святкування такої важливої дати як 200-річчя з дня народження видатного поета і громадського діяча посідає одне з провідних місць у списку святкових і культурно-просвітницьких заходів, які проходять у всіх регіонах України, а популяризація творчості Тараса Шевченка є одним з напрямів реалізації державної культурної політики», - сказав Євген Савін.

    У ході наради було відзначено, що величезну увагу буде приділено заходам у навчальних закладах області. Також планується провести урочистий концерт у Великій залі ХНАТОБу ім. М. В. Лисенка (7 березня). Серед тематичних заходів заплановано: тематичні бесіди, уроки пам'яті, регіональний конкурс читців, книжкові виставки, поетичні вечори, обласний конкурс аматорів народного мистецтва Харківської області «Слобожанські передзвони», шоу-виставка для дітей.

    За підсумками наради Євген Савін дав доручення директорам комунальних підприємств скласти точний графік проведення заходів, підготувати афішу з датами проведення заходів та поширити їх у навчальних закладах області, а також видати сувенірну продукцію: календарі, закладки для книг і т.п.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання