Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Захоплення адміністративних будівель призводить до негативних наслідків у всіх сферах людського життя

    Радою голів державних адміністрацій спільно з районними державними адміністраціями була підготовлена інформація щодо наслідків захоплення адміністративних будівель, приміщень органів влади та наслідків створення перешкод в режимі роботи органів влади для населення та адміністративно-територіальних одиниць в цілому.

    В підготовленій довідці зазначається, що захоплення адміністративної будівлі зробить неможливим затвердження програм соціально-економічного розвитку, а значить, не буде визначено рівень обслуговування населення та забезпечено мінімальні соціальні потреби. Зменшиться кількість залучених в економіку іноземних інвестицій.

    Неухвалення місцевих бюджетів на 2014 рік призведе до відсутності фінансування усіх сфер життєзабезпечення району, невиплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, відсутності оплати рахунків за енергоносії, не буде фінансування шкіл, лікарень, дитячих садків. Буде зупинено розвиток житлово-комунального господарства, виникнуть проблеми з тепло-, водо- і газопостачанням.

    У разі стихійного лиха, аварій, катастроф, епідемій, пожеж та інших надзвичайних подій не будуть здійснюватись передбачені законодавством заходи, пов’язані із збереженням порядку і рятуванням життя людей.
    Повний текст інформаційної довідки можна переглянути тут.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання