Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. провела зустріч з колективом Богодухівського колегіуму №2

    10 лютого, згідно з графіком зустрічей з трудовими колективами підприємств, установ і організацій району, перший заступник голови райдержадміністрації Сизоненко О.В. зустрілася з колективом колегіуму №2.

    На початку зустрічі директор навчального закладу Ємельяненко Т.М. проінформувала про стан розвитку колегіуму, виконання Державних стандартів у сфері освіти, проаналізувала загальну характеристику кадрового складу та участь і результативність знань учнів у олімпіадах, конкурсах, змаганнях та турнірах.

    Перед присутніми виступила перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В., яка детально розповіла про виконання у нашому районі соціальних ініціатив Президента України, зокрема, «Діти-майбутнє України».

    Як було наголошено, з цією метою в цьому році планується модернізація спортивних майданчиків у загальноосвітніх навчальних закладах нашого району (1 або 2), на яких буде встановлено баскетбольний майданчик з синтетичним покриттям. Також зауважила, що з вересня 2014-2015 навчального року учні 5-11 класів будуть харчуватися безкоштовно.

    Виступила перед колективом колегіуму і начальник відділу освіти районної державної адміністрації Безмінова І.Г., акцентувавши увагу педагогічного колективу на якості знань учнів відносно до оцінювальних балів. Також запропонувала керівництву навчального закладу зберегти початкову ланку (1-4 кл) та обговорити на педагогічній раді питання щодо зміни назви закладу нового типу на загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання